EcoGuard anlitar IHLS

Under mars påbörjar Richard Berg, IHLS, arbete med att stödja EcoGuard i sin verksamhet. I det inledande skedet ska Richard utarbeta anpassade avtalsmallar som kan tillämpas i EcoGuards verksamhet. Avsikten är att ta fram lättillämpade och kommersiellt gångbara avtalsmallar som ger enkelhet och förbättrar lönsamheten i affärerna.
”Tack vare EcoGuards kraftiga expansion och framgångsrika affärsmodell finns behov av att avlasta och säkra verksamheten genom att tillföra juridisk kompetens. Jag ser fram emot att arbeta med EcoGuard i dess verksamhet som befinner sig i framkant inom teknik och miljötänk för fastighetsbranschen.” Richard Berg, IHLS.

Om Eco Guard

EcoGuard levererar kvalitetssäkrade mätvärden för el, energi, vatten och temperatur till kommunala och privata fastighetsbolag i Sverige. De levererar kompletta system för individuell mätning som ger bäst lönsamhet för vår kund. EcoGuards trådlösa mätsystem gör installationen enkel och snabb, vilket spar tid och pengar för dig som kund.
Individuell mätning och debitering är enkelt att införa med EcoGuard, där det finns stöd för de flesta på marknaden förekommande ekonomisystem. EcoGuards temperaturmätning monteras i varje lägenhet i flerbostadshus och ger möjlighet att minska energikostnader och att sänka medeltemperaturen med bibehållen komfort för de boende. Enkelhet, snabbhet och en modern teknik är goda skäl till att välja EcoGuard.

Postad: 11 mars, 2013 | Kategori: IHLS nytt, Okategoriserade | Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *